Mag ik je verder helpen?

In deze blog deel ik graag mijn opgedane kennis en ervaringen met jullie. Ik hoop van harte dat ik enkelen weet te inspireren en in beweging weet te brengen om het verschil te maken.

In mijn dagelijkse werk als Team Inspirator, is dit ook wat mij drijft. Veelal is er meer nodig dan een pakkende tekst of een wake-up call´. Ik coach en begeleid dan mensen, afdelingen en soms hele bedrijven om hun kracht te hervinden en van daaruit in actie te komen.

Wat kan ik voor je betekenen:

Als je een inspirerende bijeenkomst wilt organiseren voor je bedrijf, team of businessclub, kan ik een scherpe, dynamische en interactieve presentatie verzorgen die gegarandeerd wat in beweging zet.

Daarnaast zorg ik op individueel niveau dat persoonlijk leiderschap weer aangewakkerd wordt. Ik breng je uit je comfortzone en prikkel je stevig om in actie te komen, uit je vicieuze cirkel en in actie. Terug naar je kern en van daaruit bouwen aan duurzaam succes.

Datzelfde doe ik met teams: ik verzorg teambuildings. Daar ligt een enorme passie van me, mede vanuit mijn achtergrond als KMA-officier bij de landmacht. Ik heb het vermogen om een groep mensen weer met elkaar te laten praten, openheid en vertrouwen te creëren. En daarmee laat ik de groep een enorme sprong maken in werksfeer en rendement.

Daarnaast werk ik graag met leidinggevenden en management teams / directies. Ook daar gaat het om openheid en vertrouwen te creëren. Van daaruit eenduidig een duidelijke en gedragen visie – missie en kernwaarden formuleren die ook daadwerkelijk worden gedragen en leven.

Als laatste breng ik groepen ondernemers bij elkaar voor intervisies: kennis delen en van elkaar leren.

Heb je interesse om daarover eens met me van gedachten te wisselen, of zie je me nog andere dingen voor jou of jouw bedrijf doen, neem dan contact met me op.

Marc
06-29547057

Advertenties

Een gedachte over “Mag ik je verder helpen?

  1. Pingback: Mag ik je verder helpen? « Blog van Marc Bekker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s